Mässa för de 6 sinnena.

mlogo600Den 6 April 2014 slås portarna ånyo upp för den årliga Mässan för de 6 sinnena i Folkets Park i Oskarshamn. Mellan klockan 10 och 17 kan man lära sig om människans sinnen ur en mängd alternativa vinklar.

Klockan 12.30 är jag inbjuden att föreläsa om Titanicmannen – från skröna till verklighet. Boken om Titanicmannen – Den efterforskande historien kommer att kunna köpas på mässan till mässpris.

Det är något speciellt eftersom det är första gången jag talar i John Charles hemstad, i Oskarshamn, där han mönstrade av och på än det ena än det andra skeppet för drygt hundra år sedan.

Föredraget kommer att handla om den efterforskande resan för att gräva fram verkligheten bakom en gammal skröna och om vilka upptäckter som kan göras. Vem vet, kanske har jag tur och någon bland åhörarna har en ledtråd, en liten, liten pusselbit som kan komma att kopplas till någon av de andra tusentals pusselbitarna och bilda en ny helhet som en del i John Charles Asplunds liv. Sådan är efterforskningens gång.

bokmarkePå mässan kommer också finnas utställningsbord för försäljning av boken Titanicmannen – en efterforskande historia till mässprisPassande nog finns nu också nya bokmärken, som medföljer varje bok, framtagna.

Möjligen finns här också chansen att ett sjätte sinne visar sin starka sida.

 

 

Väl mött i Oskarshamn på söndag!

 

Translate »